Versión en Català

CROWDFUNDING

ANIDAN Blokodelvalle13-c-047Descripció del projecte 

SUMA’T als 200 Tambors per la Convivència

Volem dependre bàsicament de la nostra feina per poder mantenir i ampliar els nostres projectes a Tenerife i Euskadi i que siguin aquests, els que ens donin la base econòmica suficient per seguir treballant els nostres projectes solidaris a Kenia, Cabo Verde i altres que podem anar sumant.

Per tot això necessitem un primer cop de mà on ens pots ajudar. En tenim 100 i necessitem arribar als 200 tambors = 200 alumnes. A partir d’aquí ja podem funcionar tot sols. Bé, en realitat no estem sols, perquè tot aquell qui treu el nas a Tambors per la Convivència s’implica d’una manera o altre i ens ajuda a fer realitat els somnis de molts nens i sobretot nenes amb problemes d’integració social, d’autoestima i futur incert.

Ajuda’ns a aconseguir aquests 100  tambors nous i SUMA’T a aquestes propostes que a nosaltres, ja ens han canviat la vida!…però… t’avisem que creen addicció i d’això nos ens en fem responsables!

Veiem que els nostres projectes volen créixer i que no tenim els mitjans per finançar-los i això ens preocupa. Pensar en ajudes institucionals o entitats privades no és la solució. Tot el que nosaltres podem aportar és la nostra feina i aquesta és la clau a partir de la qual desenvolupem nous projectes. Amb més tambors, la nostra feina i la implicació dels nostres alumnes als tallers, podem assolir els objectius i fer front a nous reptes.

Bloko del Valle-02 copiaAmb molta il·lusió ja estem treballant amb dos grups a Tenerife: al Poris de Abona i Santa Cruz i cada dia s’ens acosten més persones amb ganes de tocar. Al juliol volem obrir un nou grup a la Orotava i al setembre, a Garachico. Si arribem a 200 alumnes, amb la petita aportació amb la que participen cadascun d’ells, podem dur a terme tots els nostres projectes depenent exclusivament de la nostra feina, però és clar, per això necessitem 200 tambors.

Et proposem que ens ajudis amb aquest primer cop de mà per aconseguir que cada alumne tingui el seu instrument i poder arribar a més persones. Així podrem organitzar trobades mensuals on compartir i tocar tots junts, formant el bloko de percussió social més gran a nivell europeu.

La força que contagiem no la podem desprestigiar i l’hem d’aprofitar, així podrem empènyer els nostres projectes a Kenia i Cabo Verde. Tenim molt clar, per l’experiència que tenim a Kenia durant cinc anys, que aquest camí pot obrir moltes portes a nens i sobretot nenes cap a una sortida professional, sense oblidar els enormes resultats d’autoestima i integració social que comporta, deixant enrere les horribles experiències que han viscut.

No es una quimera. No fan falta molts diners, però si molta il·lusió i compromís. Si comencem una cosa, no podem deixar-la morir com veiem que passa amb molts dels projectes que son finançats amb fons públic, que no tenen continuïtat.

Si arribem a aquests 200 tambors, tota la resta corre a càrrec nostre. A més volem que aquestes primeres 200 persones, ja que després n’hi haurà més, ens ajudin i que en formin part (com ja en fan moltes) creant un moviment de solidaritat i ritme que no podem ni imaginar fins on pot arribar.

L’any passat vam aconseguir que 11 infants i joves de Kenia féssin una gira tocant per diferents auditoris importants a nivel europeu. Si ens ajudes, d’aquí molt poc podrem fer el mateix amb els de Cabo Verde i, amb una mica de sort, d’altres països, format una xarxa mundial de Tambors per la Convivència on el coneixement i la música puguin vèncer els murs culturals, religiosos o ètnics de molts infants que després seran els nostres millors ambaixadors en els seus països d’origen.

Bloko de Valle childrens band, Lamu Cultural Festival 2013Desitgem impulsar tot això sempre des del respecte a la idiosincràsia de cada zona. Valorem i recolzem la seva música. A més a més, els proposem nous ritmes comuns a totes les escoles i blokos que anem construïnt, així quan ens ajuntem tots tinguem un punt en comú per on començar, aportant un toc personal, d’on surten uns resultats increïbles.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: